24 / 04 / 2024

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede?

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Göl İstanbul

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Bilgiç Yapı tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Göl İstanbul'da satışlar başladı. Projede 5+1, 6+1, 7+1 villalar yer alıyor. 

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarıyla ilgili bazı bilgilere değinelim.

Projede yer alan villalar 5+1, 6+1 ve 7+1  97 adet tek katlı villa bulunuyor. Villaların büyüklükleri 420 metrekareden başlarken her villanın 1012 metrekare büyüklüğünde havuzlu bahçesi bulunuyor. 21 metrekarelik geniş bulvara sahip olan Göl İstanbul, 172 bin 300 metrekarelik alana kuruldu. Projede evler 2022 Eylül'de teslim edilecek.

Göl İstanbul nerede?

Projede satışa sunulan 5+1 villaların fiyatları, 1 milyon 300 dolardan, 6+1 villaların  fiyatı, 1 milyon 600 bin dolardan başlarken, 7+1 villaların fiyatları ise 2 milyon 500 bin dolara kadar çıkabiliyor.

Projede firmaya özel ödeme seçenekleri de yer alıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşların satış ofisleriyle iletişime geçmesi gerekiyor.

Göl İstanbul projesi dahilinde 5+1’ler için 2 araç, 6+1 ve 7+1’ler için ise 3 araç sığabilecek şekilde otopark da bulunuyor. Ayrıca projede depo sistemi bulunması nedeniyle elektrik ve su kesintisi gibi durumlar da yaşanmıyor.

Göl İstanbul'da 5 bin 500 metrekarelik sosyal alanında; yarı olimpik kapalı havuz, spor salonu, tenis kortu, futbol ve voleybol sahaları, hamam sauna, tuz ve buhar odaları, bilardo salonu da yer alıyor. Proje içerisinde teraslı kafe, lounge restoran gibi sosyal alanlar da yer alıyor.  

Göl İstanbul nerede? 

Göl İstanbul nerede?

E-5 ve TEM otoyolunun ortasında yer alan Göl İstanbul, İstanbul Havalimanına ise 25 dakika uzaklıkta. Mektebim Okulları, Mev Koleji, Alkev Özel Okulları gibi eğitim kuruluşları, Göl İstanbul’a yürüyüş mesafesinde bulunuyor.
 

https://golistanbul.com/index.php


projeye sor



Geri Dön