26 / 04 / 2024

Kaşmir Göl Evleri nerede?

Kaşmir Göl Evleri nerede?

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Ankara Kaşmir Göl Evleri

Konum olarak Ankara'nın Eryaman bölgesinde yer alan Kaşmir Göl Evleri nerede, sorusunun ayrıntılı yanıtını görmek için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat ortak çalışması ile hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri projesi Ankara-Eryaman'da yer alıyor. İçerisinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerini barındıran Kaşmir Göl Evleri nerede? sorunun yanıtı için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.


 Toplam 1.438 konuttan meydana gelen Kaşmir Göl Evleri 14 blok olarak hayata tasarlandı. Kaşmir Göl Evleri daire fiyatları şu şekilde veriliyor: 


Kaşmir Göl Evleri daire fiyatları: 


Kaşmir Göl Evleri daire fiyatları dahilinde 2 oda 1 270 bin liradan,  3 oda 1 salon daireler 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kaşmir Göl Evleri ödeme planı bilgisi dahilinde dairelerin ödemesinde yüzde 25'lık kısım için nakit ödeme yapıldığı takdirde kalan miktan banka kredisi kapsamında vadelendiriliyor. Kaşmir Göl Evleri nerede? sorusunun ayrıntıları şu şekilde: 



Kaşmir Göl Evleri nerede?



Kaşmir Göl Evleri nerede? Kaşmir Göl Evleri adres:  Göksu Mah. 2. İnönü Cad. 63932 Ada 2 Parsel Eryaman/ ANKARA


Kaşmir Göl Evleri nerede? Kaşmir Göl Evleri dres telefonu: 444 0 465


Kaşmir Göl Evleri nerede? Kaşmir Göl Evleri kroki: 

Kaşmir Göl Evleri nerede?


Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayı olarak açıklandı. Projede kapalı otopark, yeşil alanlar, tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, restoran ve havuz gibi olanaklar bulunuyor. 


Telefon:4440465

Web adresi: http://www.kasmirgolevleri.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön