16 / 04 / 2024

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.



Belediye Başkanı Özdemir, açıklamasında, bölge halkından bu iki toplu konut alanı arasında yolun açılması yönünde talepler geldiğini belirterek burada daha önce mülkiyet sorunu olduğu ancak mülkiyet sahiplerinin yolun açılması için izin alındıktan sonra çalışmaların başladığını söyledi. 


Yolun açılmasına müsaade ettikleri için mülkiyet sahiplerine de teşekkür eden Başkan Özdemir, konuşmasında şunlara değindi: "Yol en kısa zamanda ham olarak stabilize bir şekilde açılacak. Malzeme ile iyice sıkıştırılacak. Gerekli alt yapı çalışmalarından sonra-su, doğalgaz, kanalizasyon sisteminin döşenmesi- yol asfaltlanacak.  TOKİ  ve Çağdaş Kent arasında açılan yol 450 metre uzunluğunda Kent Birleşiyor 15 metre genişliğinde olacak. Mimar Sinan Mahallesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu nedenle çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı öncelikle özür diliyoruz. Bu alt yapı çalışmaları bitince mahallemiz daha da güzel olacak." Gölbaşı Belediyesi, daha modern ve yaşanılabilir bir Gölbaşı için çalışmalarını sürdürüyor. 


Adıyaman Günebakış Gazetesi


Geri Dön