26 / 04 / 2024

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.



Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Ankara'da Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye, aralarında Türkiye'nin büyük firmalarının bulunduğu 22 firma teklif verdi. 


EN DÜŞÜK TEKLİF 66.6 MİLYON TL


Gölcük Devlet Hastanesinin yeni binası, bölgenin deprem riski dikkate alınarak zemini deprem izalatörlü sistemle inşa edilecek. Bu nedenle, projenin yaklaşık tahmini bedeli 71.5 milyon TL düzeyinde. 22 teklif içinde en düşük teklif 66.6 milyon TL ile Aksu İnşaat firmasından geldi. Maliyet bedeline en yakın teklif ise (71.9 milyon TL) Kayalar İnşaat firmasının. İhaleye, Kocaeli'den sadece Haldız İnşaat firması teklif verdi. 


MAYIS'TA TEMELİ ATILACAK


250 yataklı, deprem izalatörlü Gölcük Devlet Hastanesi binasının temelinin büyük olasılıkla mayıs ayında atılması bekleniyor. 

Yeni hastane binası tamamlanınca Gölcük Devlet Hastanesi, komple yeni binada hizmet vermeye başlayacak. 

Gölcük'ün yeni hastanesinin 2018 yılında hizmete girmesi planlanıyor. 


BÖYLE OLACAK


Sağlık Bakanlığı'nın yaptıracağı Gölciik'ün yeni Devlet Hastanesi, tamamlanınca böyle olacak. Yaklaşık 75 milyon TL'ye malolması beklenen hastanenin temeli mayıs ayında atılacak. 


Özgür Kocaeli


Haber Yeni Gölcük'te şöyle yer aldı;

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli yine Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Ankara'da Sağlık Bakanlığı'nda yapıldı.  İhaleye, aralarında Türkiye'nin büyük firmalarının bulunduğu 22 firma teklif verdi. 


EN DÜŞÜK TEKLİF 66.6 MİLYON TL 

Gölcük Devlet Hastanesi'nin yeni binası, bölgenin deprem riski dikkate alınarak zemini deprem izalatörlü sistemle inşa edilecek. Bu nedenle, projenin yaklaşık tahmini bedeli 71.5 milyon TL düzeyinde. 22 teklif içinde en düşük teklif 66.6 milyon TL ile Aksu İnşaat firmasından geldi. Maliyet bedeline en yakın teklif ise (71.9 milyon TL) Kayalar İnşaat firmasının. İhaleye, Kocaeli'den sadece Haldız İnşaat firması teklif verdi. 


MAYIS'TA TEMELİ ATILACAK 

250 yataklı, deprem izalatörlü Gölcük Devlet Hastanesi binasının temelinin büyük olasılıkla mayıs ayında atılması bekleniyor. Yeni hastane binası tamamlanınca Gölcük Devlet Hastanesi, komple yeni binada hizmet vermeye başlayacak. Gölcük'ün yeni hastanesinin 2018 yılında hizmete girmesi planlanıyor. 


Yeni Gölcük





Haber Gölcük Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Kocaeli'de yaklaşık 5 yıldır dillendirilen yeni Hastane binası nihayet hayal ürünü olmaktan çıkıp gerçeğe dönüştü. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, AK Parti İl ve ilçe başkanları ile Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile kurmaylarının ısrarlı takibi sonucu, ihalesi Sağlık Bakımlığı tarafından gerçekleştirilen 250 yataklı Devlet Hastanesi Gölcük'e ayrı bir değer katacak. 


TEMEL MAYIS AYI İÇİNDE ATILACAK 

Kocaeli Gölcük'te 2016 yılının ilk yatırım müjdesi. Sağlık Bakanlığından geldi. Gölcük'te yaklaşık 5 yıldır dillendirilen yeni Hastane binası nihayet hayal ürünü olmaktan çıkıp gerçeğe dönüştü. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen, 250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi'ne ülkemizin en büyük ve güçlü 22 inşaat firmasından teklif geldi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, AK Parti İl ve ilçe başkanları ile Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile kurmaylarının ısrarlı takibi sonucu, ihalesi yapılan 250 yataklı Devlet Hastanesi'nin temelinin Mayıs ayı içinde atılması bekleniyor. 


ELLİBEŞ; "SEÇİMLERDEN ÖNCE HALKIMIZA NE SÖZ VERDİYSEK BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ" 

Dün konuyla ilgili görüşlerini aldığımız, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni Devlet Hastanesi'nin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, emeği geçen başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, AK Parti İl ve ilçe başkanları olmak üzere herkese teşekkür ettiğini söyledi. Ne söz verdiysek hepsini yapıyoruz diyen Başkan Ellibeş, "Seçimlerden önce halkımıza ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Bizim için en az Kentsel Dönüşüm Projesi kadar önemli olan Devlet Hastanesi Projesi de mutlu sonla tamamlandı. İnşallah bu hastanemiz yapıldıktan sonra, eski hastane binası yıkılacak yeni yapılan bölüm ayakta kalacak. Ben yeni Hastane binamızın ilçemizde ve bölgemizde çok büyük bir eksikliği gidereceğini düşünüyorum. İnşallah ilk kazma vurulduktan 2 yıl sonra yani 2018 yılında hizmete girecek" diyerek büyük bir müjde verdi. 


MAYISTA TEMELİ ATILACAK 

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli yine Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Ankara'da Sağlık Bakanlığı'nda yapıldı. İhaleye, aralarında Türkiye'nin büyük firmalarının bulunduğu 22 firma teklif verdi. 

Gölcük Devlet Hastanesi'nin yeni binası, bölgenin deprem riski dikkate alınarak zemini deprem izalatörlü sistemle inşa edilecek. Bu nedenle, projenin yaklaşık tahmini bedeli 71.5 milyon TL düzeyinde. 22 teklif içinde en düşük teklif 66.6 milyon TL ile Aksu inşaat firmasından geldi. Maliyet bedeline en yakın teklif ise (71.9 milyon TL) Kayalar İnşaat firmasının. İhaleye, Kocaeli'nden sadece Haldız İnşaat firması teklif verdi. 250 yataklı, deprem izalatörlü Gölcük Devlet Hastanesi binasının temelinin büyük olasılıkla mayıs ayında atılması bekleniyor. Yeni hastane binası tamamlanınca Gölcük Devlet Hastanesi, komple yeni binada hizmet vermeye başlayacak. Gölcük'ün yeni hastanesinin 2018 yılında hizmete girmesi planlanıyor.



Arif ÖZTOK/Gölcük Haber Gazetesi


Geri Dön