25 / 04 / 2024

Gölcük Mamuriye’de zemin etüdü çalışması başlatıldı!

Gölcük Mamuriye’de zemin etüdü çalışması başlatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük’te meydana gelen heyelanın sebebini araştırmak ve gerekli önlemleri almak için çalışmalara başladı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük’te meydana gelen heyelanın sebebini araştırmak ve gerekli önlemleri almak için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, heyelan riskinin bulunduğu 10 farklı noktada çalışmalarını sürdürüyor.


SONDAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR


Büyükşehir Belediyesi Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında heyelanda zarar gören yerlerin jeolojik, jeofizik ve jeoteknik çalışması yapılıyor. Bu kapsamda belirlenen 10 noktada sondaj çalışmaları başladı.


RAPOR OLUŞTURULACAK


Uzman teknik ekibin gerçekleştireceği çalışmaların ardından bir rapor oluşturulacak. Çalışmalar sonrasında oluşturulacak rapor ile birlikte heyelanın oluşmasındaki sebepler araştırılarak gerekli önlemleri almak için çalışmalara başlanacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön