20 / 04 / 2024

Gölcük Mamuriye çalışmaları

Gölcük Mamuriye çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük’te meydana gelen heyelanın sebebini araştırmak ve gerekli önlemleri almak için çalışmalara başladı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Aydın'da depreme dayanıksız okullarda yıkım çalışmaları mecliste!

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullarda yapılan güçlendirme ve yıkım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Giresun Dereli'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde meydana gelen selde büyük zarar gören Dereli'de yıkım çalışmaları hız kesmeden sürüyor...

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gölcük Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri 2019!

Gölcük Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 43 adet konuta yer veriliyor.

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri!

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gölcük Mamuriye çalışmaları Haberi

Gölcük Mamuriye çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük’te meydana gelen heyelanın sebebini araştırmak ve gerekli önlemleri almak için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, heyelan riskinin bulunduğu 10 farklı noktada çalışmalarını sürdürüyor.


SONDAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR


Büyükşehir Belediyesi Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında heyelanda zarar gören yerlerin jeolojik, jeofizik ve jeoteknik çalışması yapılıyor. Bu kapsamda belirlenen 10 noktada sondaj çalışmaları başladı.


RAPOR OLUŞTURULACAK


Uzman teknik ekibin gerçekleştireceği çalışmaların ardından bir rapor oluşturulacak. Çalışmalar sonrasında oluşturulacak rapor ile birlikte heyelanın oluşmasındaki sebepler araştırılarak gerekli önlemleri almak için çalışmalara başlanacak.



Kocaeli Büyükşehir...