26 / 04 / 2024

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.



Gölcük'teki Kavaklı Mahallesi’nde uzun yıllar ilçe halkına hizmet veren Gölcük Sanayi Çarşısı, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeni Sanayi Sitesine taşınmış ve eski sanayi çarşısının yıkım çalışmaları başlamıştı. Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, yıkım sonrasında şimdi de alan temizleme çalışması yapılıyor. Bu kapsamda dava konusu olmayan binaların da yıkımının yapılacağı bildirildi.

BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Eski Sanayi Çarşısı alanına Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun ile birlikte giden ve yürütülen çalışmalar hakkında yıkımı yapan firma yetkililileri tarafından bilgi alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak,  "Yeni Sanayi Sitemizin hizmete açılması sonrasında boşaltılan Eski Sanayi Sitesi bölgesinde devam eden alan temizleme, yıkım ve moloz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bölge 6 tırla, 1 hafta içerisinde temizlenecek. Bu kapsamda; dava konusu olmayan ve boşaltılan binalar da yıkılacak ve enkazları taşınacak alan böylelikle tamamen temizlenmiş olacak" şeklinde konuştu.
 


Geri Dön