24 / 04 / 2024

Gölcük Sanayi Çarşısı'nın ihalesi 14 Kasım'da!

Gölcük Sanayi Çarşısı'nın ihalesi 14 Kasım'da!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret ederek Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi aldılar.




AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret ederek, ilçenin en önemli yatırım projelerinin başında gelen ve toplam 3 etaptan oluşan, kentsel dönüşüm projesi bilgi aldılar.


Başkan Ellibeş, ilk olarak başkanlık katında bulunan maket fotoğraflar üzerinden kısa bir bilgi verdikten sonra, toplantı salonuna geçip, hazırlanan sunumla birlikte projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş ve Levent Değirmenci toplantı salonunda hazır bulundu.

 

Başkan  Ellibeş, başkanlık toplantı salonunda sinevizyon eşliğinde başta, Kentsel Dönüşüm alanları (Sanayi, Denizevler ve Çarşı Merkezi) olmak üzere, ilçemizde biten ve yapımı devam eden Yazlık Mahalle Konağı, İlçe Kent Meydanları, Hisardere Islahı ve Köprülü Kavşak Çalışması, İhsaniye Çiftlik Spor Kompleksi, Değirmendere Tarihi Yalı evleri olmak üzere, diğer projeler hakkında AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı bilgilendirdi.

 

Bu güzel sunum ve bilgilendirmelerden dolayı, Başkan Ellibeş ve kurmaylarına teşekkür eden İl Başkanı Ceyhan, “Biliyorsunuz Gölcük 17 Ağustos 1999 Marmara Depremini en ağır hasarla atlatan bir ilçemiz oldu. O günleri çok anımsıyorum, yaklaşık 6 bin deprem şehidi vermiştik. Ve şehitlerin hepsi, çürük, çarık binaların altında kalarak öldü. 17 Ağustos’u kendimize ders alarak, daha sağlam, daha modern, daha çağdaş, daha sağlıklı bir Gölcük inşaa etmek adına, gelinen son nokta ayrıca bir Gölcüklü olarak beni çok mutlu ediyor. Özellikle Kentsel Dönüşüm noktasında katedilen mesafe takdire şayan. Başkandan aldığım bilgiye göre, 14 Kasım’da projenin ilk aşaması olan Sanayi Çarşısının ihalesi yapılacak. İş ihale aşamasına geldiğine göre, 24 aylık geri sayıma başlayabiliriz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Gölcük Belediyesi



Geri Dön