19 / 04 / 2024

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.



Kocaeli Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Başkomutan Caddesi’nde inşa edilen katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; Değirmendere ilçesini rahatlatacak projeyle ilgili olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaatta incelemelerde bulundu. 10 bin metrekare alan üzerinde yapımına devam edilen 260 araç kapasiteli kapalı otoparkın yanında, tesisin teras katı da sosyal merkez olarak kullanılacak.

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Başkan Ali Yıldırım Sezer,  nşaatı büyük ölçüde tamamlanan ve çevre düzenlemesine geçilen projeyle ilgili konuştu. Sezer, şu açıklamalarda bulundu:

“Geçmiş dönem Başkanımız Mehmet Ellibeş döneminde hayata geçen Değirmendere Kapalı Otopark ve teras katında GÖLMEK Kurs ve Sosyal Merkezin yer alacağı projemizde artık sona gelindi. Değirmenderemizin otopark sorununu büyük ölçüde çözecek, 260 araçlık otoparkımızın zamanından önce 2.5 ay içinde tamamlanarak hizmete girmesini planlıyoruz. Teras katta hizmete açılacak sosyal merkez de büyük bir açığı kapatacak ve GÖLMEK kursları burada halkımızın hizmetine açılacak.''


Geri Dön