18 / 04 / 2024

Gölcük’te otopark çalışmaları başladı!

Gölcük’te otopark çalışmaları başladı!

Başkan Vekili Özak, “Gölcük’te otopark çalışmalarımız başladı. Otoparklar için istimlakları gerçekleştiriyoruz. Katlı otopark için bir yandan proje çalışmaları sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında Gölcük’te otopark sorunu hafifleyecek” dedi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek Gölcük’teki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ulaşımda gelecekte karşılaşılacak olan sıkıntıları gidermek için yeni projeler geliştirildiğini dile getiren Başkan Vekili Özak, Gölcük’te de bu yönde çalışmalar yapıldığını belirtti.



YENİ PROJELER YAPILACAK


Çalışmaları büyük oranda tamamlanan Gölcük 2 kavşağına da değinen Başkan Vekili Özak, Gölcük’ün trafik akışında bu kavşağın önemli olduğunu söyledi. Başkan Vekili Özak, şunları kaydetti: “Gölcük 2 kavşağı araçların transit geçişlerini sağladığından bölgenin trafik akışını rahatlattı. Yan bağlantı yollarıyla ışıklara gerek duymadan araçlar rahatça hareket edebiliyorlar. Bu tür projelerimiz trafiğin kilitlendiği noktalarda uygulanmaya devam edecek”


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön