29 / 03 / 2024

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı projelerden olan KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde geoteknik ve ince imalat çalışmaları başladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından, KİPTAŞ We Haliç projesindeki çalışmalara ilişkin son durum paylaşıldı. Ali Kurt, projedeki çalışmalara ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı. Kurt, şu ifadeleri kullandı:

KİPTAŞ We Haliç te geoteknik çalışmalar başladı!

"716 bağımsız birimden oluşan Gaziosmanpaşa WeHaliç dönüşüm projemizde kaba ve ince imalatlar hızla devam ediyor. Geoteknik çalışmalar ise uzman ekiplerin denetiminde ilerliyor."

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde stüdyo daireden 3+1'lere kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Proje dahilinde hayata geçirilen konutların büyüklükleri ise 37 ila 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirilen projede 716 konut bulunuyor.

 

716 bağımsız birimden oluşan Gaziosmanpaşa WeHaliç dönüşüm projemizde kaba ve ince imalatlar hızla devam ediyor. Geoteknik çalışmalar ise uzman ekiplerin denetiminde ilerliyor. pic.twitter.com/gNSl6mfhND

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) September 22, 2021

 

KİPTAŞ'tan kentsel dönüşüme 1 milyar TL yatırım!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön