27 / 04 / 2024

Düzce Kaynaşlı Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Düzce Kaynaşlı Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Düzce Kaynaşlı'da önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için çalışmalar başladı. Merkezin temelinin yakında atılması bekleniyor.



Hızla gelişen ilçelerden biri olan Düzce Kaynaşlı, 2017 yılında büyük projelere de ev sahipliği yapacak. Kaynaşlı'nın önemli ihtiyaçlarından biri olan Kültür merkezinin inşaatının başlayacağını belirten Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, merkezin en kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti. 


Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, ilçenin önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için çalışmalara başladı. Eski sağlık ocağının bulunduğu alana yapılacak olan kültür merkezi için tahsis işlemlerinin tamamlandığını belirten Başkan Bayraktar, "Belediyemiz tarafından tahsis işlemleri tamamlanan Eski Sağlık Ocağı alanına Kültür merkezi yapacağız. İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sn. Hakan Çolak ve Üstyapı Uygulama Dairesi Başkanı Sn. Orhan Işık ile proje uygulaması tamamlanan kültür merkezi için görüşmeler yaptık. Kültür Merkezi inşaatına başlayacağız. Kültür Merkezi'nin içerisinde amfi toplantı salonu, düğün salonu, bayanlar için el sanatları ve diğer açılardan kullanabileceği bölümler yapacağız. Bizim hedefimiz şu andaki iş merkezi ile belediye meydanı arasında yeni bir meydan düzenlemesi yapmak. Bununla ilgili projemiz hazır" dedi.



Parantez Gazetesi 


Geri Dön