18 / 04 / 2024

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan sitenin binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renkleri ile kaplı olması çevredekilerin yoğun ilgisini topluyor…



Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renklerinden oluşan site, vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanıyor.
Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Müteahhit Metin Torunoğulları futbolu çok sevdiğini belirterek, 2015 yılında yaptırdığı 96 daire ve 6 bloktan oluşan sitedeki binaların dış cephesini, milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renklerine boyattığını ifade etti.

Gölcük’te "Taraftar Evleri" olarak bilinen Saniye Torunoğulları Sitesi, yoldan geçenlerin ve sporseverlerin ilgi odağı oluyor. 

Futbol sahalarında kimi zaman istenmeyen olaylar yaşandığını söyleyen Torunoğulları, şu açıklamaları yaptı:
"Spor terörü nedeniyle bir slogan geliştirmek istedim ve insanların, taraftarların bir arada yaşamasını istedim. 'Biz birlikte oturmayı öğrendik, siz de birlikte seyretmeyi öğrenin' diye slogan geliştirdim ve böyle bir taraftar sitesi yapmak istedim. 6 bloktan oluşuyor. Kocaelispor, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş ve milli takım olmak üzere. Bu takımların bütün maçlarını bina sakinleri beraber izliyorlar. Burada oturan bina sakinleri, tuttukları takımların renkleri taşıyan binalardan daire aldılar ama kiracılar için fark etmiyor. Boş olan daireyi tutuyorlar." 

Site yöneticisi olan Erol Dağcı, "Taraftar sitesi adını almasının nedeni ise bütün takımların taraftarlarının kaynaşması. Sitenin bahçesinde futbol sohbetleri güzel bir ortam oluşturuyor. Sitemize çok talep var. Oturmak isteyen kiralamak isteyen, satın almak isteyen oluyor." dedi. 


Geri Dön