19 / 04 / 2024

Gölcük Sevgi Evleri inşaatında sona gelindi!

Gölcük Sevgi Evleri inşaatında sona gelindi!

Gölcük'teki kimsesiz çocuklara yönelik yapılan Sevgi Evleri'ndeki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Saraylı Köyü'nde yapılan, kimsesiz çocukların barınacağı Sevgi Evleri en kısa zamanda tamamlanarak teslim edilecek.



Gölcük Saraylı Köyü'nde yapımı devam eden Sevgi Evleri'nde sona gelindi.Kimsesiz çocukların barınacağı evler en geç 4 ay içinde teslim edilecek. 


Gölcük Saraylı Köyü'nde yapımı süren Sevgi Evleri'nin önümüzdeki 4 ay içerisinde tamamlanarak teslim edileceği öğrenildi. Gölcük'teki kimsesiz çocuklara yönelik yapılan Sevgi Evleri'ndeki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Saraylı Köyü 4597 parsel üzerinde yapımı başlayan Sevgi Evleri, 3 binadan oluşacak, 50 kişi kapasiteli evlerde 7-18 yaş arası kimsesiz çocuklar kalacak. Dubleks olarak yapımı devam eden proje dahilinde bir de idari bina yer alacak.

 

TOKİ YAPIYOR 

TOKİ tarafından yapılan Sevgi Evleri, hava muhalefetinden dolayı gününden 2 ay sonra teslim edilecek. Dört ay içerisinde teslim edilecek olan Sevgi Evleri'nin etrafında çevre düzenlemesi de yapılacak. Ayrıca alanda, barınan çocuklar için spor kompleksi de inşaa edilecek. İnşaat yetkilileri, "Çalışmalarımızı arttırdık, hedeflediğimiz 4 ay içerisinde evleri tamamen teslim edeceğiz" açıklamasında bulundu.


Bizim Kocaeli


Geri Dön