20 / 04 / 2024

gölcük saraylı sevgi evleri ne zaman açılacak

gölcük saraylı sevgi evleri ne zaman açılacak

Gölcük'teki kimsesiz çocuklara yönelik yapılan Sevgi Evleri'ndeki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Saraylı Köyü'nde yapılan, kimsesiz çocukların barınacağı Sevgi Evleri en kısa zamanda tamamlanarak teslim edilecek.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Gölcük'e 3 yeni meydan!

Gölcük Belediyesi Projeleri kapsamında Tarih Koridorunun da içinde yer alan Yukarı Değirmendere Kent Meydanı, Saraylı Kent Meydanı ve İhsaniye Kent Meydanı bitirilerek yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

gölcük saraylı sevgi evleri ne zaman açılacak Haberi

gölcük saraylı sevgi evleri ne zaman açılacak

Gölcük Saraylı Köyü'nde yapımı devam eden Sevgi Evleri'nde sona gelindi.Kimsesiz çocukların barınacağı evler en geç 4 ay içinde teslim edilecek. 


Gölcük Saraylı Köyü'nde yapımı süren Sevgi Evleri'nin önümüzdeki 4 ay içerisinde tamamlanarak teslim edileceği öğrenildi. Gölcük'teki kimsesiz çocuklara yönelik yapılan Sevgi Evleri'ndeki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Saraylı Köyü 4597 parsel üzerinde yapımı başlayan Sevgi Evleri, 3 binadan oluşacak, 50 kişi kapasiteli evlerde 7-18 yaş arası kimsesiz çocuklar kalacak. Dubleks olarak yapımı devam eden proje dahilinde bir de idari bina yer alacak.

TOKİ YAPIYOR 

TOKİ tarafından yapılan Sevgi Evleri, hava muhalefetinden dolayı gününden 2 ay sonra teslim edilecek. Dört ay içerisinde teslim edilecek olan Sevgi Evleri'nin etrafında çevre düzenlemesi de yapılacak. Ayrıca alanda, barınan çocuklar için spor kompleksi de inşaa edilecek....