27 / 04 / 2024

Gölcük Denizevler Mahallesi dönüşümden memnun!

Gölcük Denizevler Mahallesi dönüşümden memnun!

Gölcük'teki Kentsel dönüşüm Projesiyle ilgili olarak görüşleri alınan Denizevler Mahallesi Sakinlerinden Metin Lama "bu proje hem ilçemiz özellikle de Denizevler Mahallemiz için büyük bir şans" dedi.



Denizevler sakinlerinden Metin Lama; Kentsel Dönüşüm Büyük şans Gölcük Belediyesi tarafından çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülen ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından büyük önem verilen Gölcük'teki Kentsel dönüşüm Projesiyle ilgili olarak görüşleri alınan Denizevler Mahallesi Sakinlerinden Metin Lama "bu proje hem ilçemiz özellikle de Denizevler Mahallemiz için büyük bir şans" dedi. 


Bölgelerinin daha önce afet alanı ilan edildiğini ardından da ticari alana çevrildiğini belirten Metin Lama şunları söyledi; "ticari alan uygulamasıyla birlikte mahallemizin değeri çok arttı. Bu nedenle emeği geçen herkese Denizevler Mahallesi sakini olarak teşekkür ediyorum.  Belediyemiz ve hükümet önemli bir karar almış.  Mahallemizde kentsel dönüşüm uygulaması yapılacak. Ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, mahallemiz sakinlerinin %90'ı karara olumlu bakıyor.  Bizim dileğimiz yıllardır, bu mahallede oturan yerleşen mahalle sakinlerinin mağdur edilmeden haklarının verilerek kentsel dönüşüm uygulamasını gerçekleştirilmesi bu konuda da yetkililerimizin gerekeni yapacağına gönülden inanıyorum." 


Gölcük Haber Gazetesi


Geri Dön