29 / 03 / 2024

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.



Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısı, Gölcük Belediyesi Meclis salonunda, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Meclis üyeleri haricinde Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş de katılım gösterdi.

Gündem Maddeleri
 

1-Gölcük Saraylı Gözlemen 10/2 pafta, 3937 parsel sayılı, arsa üzerindeki binanın ikinci katının Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsisi.

2-Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Değirmendere ‘ de kapalı Pazar yeri kurulması

3-Değirmendere Topçular mah. 474 Ada 1 parsel Plan Tadilatı Teklifi il ilgili Komisyon raporu

4-Kadastro Yenilemesi için Bilirkişi belirlenmesi

5-Ş.Değirmendere 235 ada 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi

6-Hisareyn 310 ada,13 parsel (eski 460 parsel) 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi

7-Ulaşlı Cami, meydan ve sahil düzenlemesinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Ortak Proje kapsamında yapılması

  

PAZAR YERİ VE  TOKİ  KONUTLARI

 

Meclisi Başkanlık eden Belediye Başkanı Ellibeş, yapımı devam etmekte olan, Değirmendere Kapalı Pazar Yeri ve Sivritepe'de inşaatında sona gelen TOKİ Konutları hakkında meclis üyelerini bilgilendirerek şu açıklamayı yaptı:  "Öncelikle Değirmendere'de yapımı devam eden Kapalı Pazar Yerinde gelinen son nokta hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Bu alanda, Pazarcılar Odasına kayıtlı 270 pazarcı esnafımız tezgah açacak. pazar kurulmayan 6 gün boyunca ise bu alan otopark olarak kullanılacak ve takriben 180 ila 200 araç kapasiteli olacak. Bir başka konu ise Sivritepe'de, 140 tanesi Denizevler Mahallesindeki hak sahiplerinin olmak üzere, TOKİ tarafından yapılmakta olan 541 konutluk yeni yaşam alanı. Allah nasip ederse bu yıl içinde burası tamamen bitecek. Hak sahiplerinin ardından kalan 400 konut TOKİ Marifetiyle satılacak. Görünen o ki, o kadar çok talipli varki, satışlar kura ile yapılacak gibi görünüyor."  
 


Geri Dön