26 / 04 / 2024

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.



 

Tarihsel geçmişi, Donanma ve Tersane Komutanlıklarını bünyesinde bulundurması, Körfez´in en mutena bölgesinde yer alması, yeşili, turizmi ve göz alıcı sahilleriyle Gölcük büyük teveccüh ve ilgi görüyor. Aynı zamanda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in belediyecilikteki bilgi birikim ve tecrübeleriyle her alanda gelişen ve büyüyen, dikkatleri üzerinde toplayan bir şehir oldu.

3  BÖLGEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Başkan Mehmet Ellibeş kentsel dönüşüme de büyük önem veriyor. Bu amaçla Gölcük’te 3 bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı ve sürüyor. Artık şehrin içerisinde kalmış olan Gölcük sanayii, Hisareyn bölgesinde yeni yerinde yapılmaya başlandı ve sona yaklaşılıyor. Modern ve son teknoloji ile yapılmakta olan sanayii sitesi Gölcük’ün ve bölgenin en işlevsel sanayii sitesi de olacak.

Yine depremden sonra afete maruz bölge ilan edilmiş Denizevler, Sivritepe mevkiinde yapımına başlanan konutlar ile sağlıklı, modern bir dönüşüme kavuşacak.

Gölcük’ün merkezinde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşümünde çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Kocaeli’nin en kapsamlı kentsel dönüşümünü başlattıklarını söyleyen Başkan Ellibeş "Gölcük ilçemiz her yönüyle örnek gösterilecek bir konuma geliyor. Bu amaçla şehrimizin yapısal yenilenmesini de hızla gerçekleştiriyoruz" dedi.


Geri Dön