26 / 04 / 2024

Gölpark Gülümseyen Bahçeler'in temeli 22 Ekim'de atılıyor! 800 bin TL'ye!

Gölpark Gülümseyen Bahçeler'in temeli 22 Ekim'de atılıyor! 800 bin TL'ye!

22 Ekim'de temeli atılacak Gölpark Gülümseyen Bahçeler projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 800 bin TL'den başlıyor ve 950 bin TL'ye kadar yükseliyor...



Bollucada, İstanbulun kuzeybatısındaki yeni ulaşım ağının içinde, göllerle çevrili muhteşem bir ormana yaslanmış, 400 dönümlük eşsiz bir arazide kurulan müstakil, bahçeli ev projesi Gölpark İstanbul evlerinin ilk mahallesinde yaşam çoktan başladı.

Birinci mahalleden sonra 2. mahalle de sahiplerini buldu. Şimdi de 62 evden oluşan 3. mahalle Gülümseyen Bahçeler in temelleri atılıyor.

Bir panayır havasında planlanan Gülümseyen Bahçelerin temel atma töreni 22 Ekim 2011 Cumartesi günü, saat 11.00de başlayacak ve gün boyu devam edecek. Küçük misafirlerin hayranlıkla izleyeceği uçurtma şenliği ile fark yaratacak etkinlik daha birçok neşeli aktiviteyle renklenecek Aileler hem çocuklarıyla keyifli vakit geçirecek, hem de örnek evleri görebilecekler.

Gülümseyen Bahçeler mahallesi 3 farklı tip (J, L, M) müstakil bahçeli ev ile sempatik mimarisiyle ön plana çıkan 4lü Sıra Evlerden oluşuyor. Doğa kadar doğal 62 evin her biri maksimum kullanım alanına sahip olacak şekilde özel olarak tasarlandı.

Gölpark İstanbulun sosyal tesisinde ise yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, spor merkezi, sauna, dinlenme alanları, cafe restaurant, tenis kortları, basketbol sahası, çocuk kulübü, toplantı salonu ve keyifli yürüyüş alanları bulunuyor. Sitenin çarşısındaki pastane ve market de Gölpark İstanbulluların hizmetinde

Gölpark İstanbul evleri Atatürk Havalimanına ve Maslaka 30 dakika, Göktürk Kemerburgaza 10 dakika, İstinye Park ve Kanyona 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Gölpark İstanbul, müstakil, bahçeli, bakımı kolay ve kompakt evlerde ister doğayla baş başa, ister komşular ile paylaşılan sosyal, aktif ve sportif bir hayat sunuyor. Gülümseyen Evler mahallesindeki sınırlı sayıda evin fiyatı temel atma etkinliğine özel avantajlarla 800 bin TL ve 950 bin TL arasında değişiyor.

www.golparkistanbul.com / 0212 685 08 07

 


Geri Dön