28 / 03 / 2024

Gönye Proje Tasarım, A' Design Award & Competition’da iki ödül birden kazandı!

Gönye Proje Tasarım, A' Design Award & Competition’da iki ödül birden kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü...



Gönye Proje Tasarım, İtalya’da Düzenlenen A' Design Award & Competition’da iki ödül birden kazandı

 

Özellikle büyük çaplı projelerin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü.

 

Büyük çaplı projelerin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, İtalya’da katıldığı A' Design Award & Competition proje yarışmasından çifte ödülle döndü.

 

Gönye Proje Tasarım, ilk ödülünü “İç Mekan ve Sergi Tasarımı” kategorisinde aldı. Firma, Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” projesiyle “A’ Design Silver Award” ödülünü kazandı. Firma, aynı kategoride bir ödüle daha layık görüldü. Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire”, Gönye Proje Tasarım’a “A’ Design Award” ödülünü getirdi.

 

Gönye Proje Tasarım’ın ortakları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, İtalya’da 9 Ağustos’ta düzenlenen gala gecesinde ödüllerini organizasyon komitesi başkanının elinden aldı.

 

Her yıl dağıtılan A' Design ödülleri, en iyi tasarım konseptleri ve tasarım odaklı ürünlere veriliyor. Bu prestijli yarışmaya dünyanın dört bir yanından tasarım ofisleri katılıyor.


Geri Dön