20 / 04 / 2024

Gordion Altın Orman Bornova'da kısa sürede 400 daire satıldı!

Gordion Altın Orman Bornova'da kısa sürede 400 daire satıldı!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde İzmir'de yapımı devam eden Gordion Altın Orman Bornova projesinde, kısa sürede 400 daire satıldı. 



Altın Orman'ın yurt içi kadar yurt dışından da ilgi gördüğünü dile getiren Proje Satış Müdürü Tuna Uğurluel, projeyi doğal koruluğu, geniş sosyal olanakları, yaşam alanları, konumu ve farklı konsepti ile her yaştan bireyin ve özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiğini dile getirdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre kişiye özel ödeme seçenekleri sunduklarını da ifade eden Tuna Uğurluel, 60 aya kadar 0.98 faiz oranıyla firma kredisi sağladıklarını da ifade ederek, "Özellikle 3+1 ve 2+1 daireler büyük ilgi görüyor; çünkü yatırım amacıyla gelenler Altın Orman’ı gördükten sonra oturmaya karar veriyorlar. Yurt içi ve yurt dışına şu ana kadar 400 dairenin satışını gerçekleştirdik. Altın Orman doğayla iç içe konumu, eşsiz körfez manzarası ve yapımı devam eden Uçan Yol projesinin hemen yanıbaşındaki konumuyla tercih ediliyor. Kısa sürede elde ettiğimiz 400 dairelik satış başarısının en büyük nedenleri bunlarla birlikte İzmir’in son dönemdeki cazibe merkezi olma özelliğidir" dedi. 

Dairelerin 30 Ağustos 2020'de sahiplerine teslim edeceklerini dile getiren Uğurluel, Altın Orman’ı doğa, çevre ve insan dostu bir proje olarak konumlandırdık. Aralık 2019’da tamamlanacak Uçan Yol projesinin yanında yer alan Altın Orman, geniş sosyal donatılarının yanında özellikle çocukların özgürce oyun oynayabilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ve spor yapabilecekleri imkanlar sunduklarını da söyledi. 

Altın Orman'da, 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 ve 56 adet garden tip olmak üzere toplam bin 215 adet konut bulunuyor. Altın Orman projesinde; havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları gibi alanlarda bulunuyor. 

Web: https://www.altinorman.com.tr/


Geri Dön