29 / 03 / 2024

Gordion AVM “Kids On The Moon ” etkinliği düzenleyecek!

Gordion AVM “Kids On The Moon ” etkinliği düzenleyecek!

Gordion Alışveriş Merkezi, 08 “ 29 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenleyeceği œKids On The Moon etkinliği çerçevesinde uzaya meraklı Ankaralı minikleri ağırlayacak



İlk olarak ziyaretçilerine kapılarını açtığı Eylül 2009"dan bu yana ev sahipliği yaptığı etkinliklerle Ankaralıların günlük yaşamlarını daha eğlenceli hale dönüştüren Gordion Alışveriş Merkezi (Gordion AVM), 08 “ 29 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenleyeceği œKids On The Moon etkinliği ile bu kez Başkentli minikleri kalbinden vuruyor.  

Gordion Alışveriş Merkezi etkinlik alanında uzay görüntüsü ve uzay mekiği şeklinde tasarlanacak alanda Ankaralı çocuklar ilk kez somut olarak uzayın derinliklerini hissedecekler. 0-5 yaş arası çocuklar için özel eğlence ve oyunların da yer alacağı ücretsiz œKids On The Moon etkinliğinde, çocuklar görevliler tarafından karşılanacak ve her biri mini uzay kıyafetleri giyerek uzay macerasına ilk adımlarını atacaklar.

Ankaralı minikler için hem eğlendirici hem de öğretici olan bu etkinlik kapsamında boyama, oyun oynama, oyuncaklarla oynama gibi farklı etkinlikler görevli astronotlar' eşliğinde düzenlencek. Orjinali ile birebir aynı olan astronot giysisi içindeki minik astronotlar uzay modülünün içinde ay yüzeyinde yürüyormuş gibi œuzay simülasyonu da yapabilecekler. Modülde aynı zamanda œayda sıçramalar, œküçük ay taşlarını bulma gibi pek çok çeşitli aktiviteler de gerçekleştirilecek. Uzay hakkında bilgi edinmelerini sağlayacak eğlenceli bir sunum da izleyecek olan minikler, kendilerini bir anda uzayın derinliklerinde bulacaklar.

Gordion AVM

Efsanevi Gordion Düğümü temasını ilk defa bir AVM"de işleyen, dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts"in yarattığı Gordion AVM aynı zamanda Türkiye"nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM (Bina Araştırması & Kuruluş & çevresel Değerleme Metodu) sertifikasına sahip en büyük alışveriş merkezi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 150"yi aşkın mağazayı ve 13 salonlu Ankara"nın en büyük sinema kompleksini de içinde barındıran Gordion; özellikli marka karması ile de diğer AVM"lerden ayrışıyor.


Geri Dön