26 / 04 / 2024

Gözde Grubu Myvia Bahçe Projesi'nde 1'inci etap teslim edildi!

Gözde Grubu Myvia Bahçe Projesi'nde 1'inci etap teslim edildi!

Gözde Grubu'nun İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile Bornova'da inşa ettiği Myvia Bahçe Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı ve teslim edildi. Projenin devam eden 2'nci etabı ise Mart ayında teslim edilecek.




İnşaat ve sağlık sektörünün öncü isimlerinden Gözde Grubu'nun  İzmir  inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile Bornova'da inşa ettiği Myvia Bahçe Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı ve teslim edildi. Projenin devam eden 2'nci etabı ise Mart ayında teslim edilecek. Firma yetkilileri, "Böylesi İstanbul'da Bile Yok sloganı ile yola çıkan Myvia Bahçe Projesi geleceğin mimarisine uygun, modern, teknolojik altyapısı, ofis çözümleri ile yaşam tarzının ihtiyaçlarının hepsine cevap veriyor. Ayrıca İzmir Bornova'da çevre yoluna, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Tıp Fakültesi, Forum Bornova ve Bahçeşehir Koleji çevresinde otogara, havaalanına olan ulaşım kolaylığı ile de oldukça fazla talep gören proje pek çok ilke imza atıyor" dediler.


Hem ev hem ofis

Bahçe konsepti ile 1+0 (Single), 1+1 (classic ve big), 2+1 (maxi ve large) 1+1 dubleks daireler ile ofis ve otel katlarının, mağazaların yer aldığı proje ayrıca yoga alanları, barbekü locaları, açık hava sineması, havuz ve fitness salonu, hobi bahçeleri, toplantı ve konferans salonu, kafeterya, sauna, Türk hamamı, oyun odası, teleskop keyfi gibi farklılıkları hem ev hayatını hem de ofis hayatını yaşamak isteyenlere sunuyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı "İzmir'deki her projemizde olduğu gibi bu projemizde de ilk etabı söz verdiğimiz tarihte bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı yaşam ile Myvia Bahçe Projesi yoğun bir talep gördü. Sadece İzmir'den değil İzmir dışından da pek çok kişi bu projede konut sahibi oldu. Şimdi 2'nci etabı da söz verdiğimiz gibi Mart ayında teslim etmeyi hedefliyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön