23 / 04 / 2024

Gram altın 402 TL seviyelerinde!

Gram altın 402 TL seviyelerinde!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasından sonra 401,7 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın 652 TL, Cumhuriyet altını ise 2 bin 668 TL'den satılıyor...



Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasından sonra 401,7 TL'den işlem görüyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü önceki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 400,7 TL'den tamamladı.

Yeni güne yükselişle başlayan altının gram fiyatı, saat 11.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 401,7 TL seviyelerinde seyrediyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 652 TL, Cumhuriyet altını da 2.668 TL'den satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 1.822,4 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Analistler, küresel merkez bankalarının tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının finansal etkilerini azaltmak amacıyla genişleyici para politikası tutumlarına devam etmelerinin altının ons fiyatını desteklemeye devam ettiğini belirtti.

Bugün, yurt içi ve yurt dışında veri gündeminin sakin olduğunu belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.850 doların direnç olarak öne çıktığını, gram altında ise 395-405 lira bandının izleneceğini kaydetti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön