17 / 04 / 2024

Gram altın güne 419 liradan başladı!

Gram altın güne 419 liradan başladı!

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 419 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 683 lira, Cumhuriyet altını ise 2.785 liradan satılıyor.



Gram altın, dün altının ons fiyatındaki yükselişe karşın dolar kurundaki düşüşün etkisiyle dar bir bantta hareket ederken, günü de bir önceki kapanışın hemen üzerinde 419,7 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, yeni güne ise düşüşle başlamasının ardından saat 11.10 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 418,7 lirada dengelendi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 683 lira, Cumhuriyet altını da 2.785 liradan satılıyor.

Gram altın güne 419 liradan başladı!

Altının ons fiyatı ise dün yüzde 0,3'lük artışla 1.732 dolardan kapanış gerçekleştirmesinin ardından bugün yüzde 0,1 düşüşle 1.729 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Analistler, ABD tahvil faizlerinin seyrinin küresel pay ve emtia piyasalarında fiyatlamalar açısından temel faktör olmaya devam ettiğini belirterek, tahvil faizlerindeki yükselişin altının ons fiyatında satış baskısı oluşturduğunu söyledi.

Gram altın yeni haftaya 422 liradan başladı!

Gram altın haftanın son gününe 416 liradan başladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön