26 / 04 / 2024

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Altının onsu 2 sene sonra 2 bin dolar seviyesinde test edildi. Altın fiyatlarında yaklaşık olarak iki haftadır agresif bir yükseliş görülüyor. Altının onsu sabah 1990 dolardan işlem görürken şu anda 2 bin doları geçti. Bu yükseliş devam edecek mi? Gram altın almak mantıklı mı?



Ons altın yaklaşık 2 senedir, pandeminden bu güne kadar 2 bin dolar seviyesine ulaşmamıştı. Bugün 1990 dolardan güne başlayan ons altın şu anda 2 bin doları geçti. Altının onsunda meydana gelen yükseliş diğer altın çeşitlerini de yükseltti. 

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Altın fiyatlarında görülen bu yükselişin ana etkeni her ne kadar Rusya-Ukrayna Savaşı olsa da, yüksek enflayon da altın fiyatlarının bu seviyelere gelmesinde etkili olurdu. Küresel Piyasalarda dolar kurunda meydana gelen yükseliş ile birlikte artan altın fiyatları yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Öte yandan yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ederken, altın bozdurmak mı, altın almak mı mantıklı? Gram altın alalım mı? sorularının cevaplarını araştırıyor. Peki yatırımcılar şu süreçte ne yapmalı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön