29 / 03 / 2024

Gram altının 1.050 TL olacağı tarih belli oldu! Pür dikkat bakın! Son tünele giriliyor

Gram altının 1.050 TL olacağı tarih belli oldu! Pür dikkat bakın! Son tünele giriliyor

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar için tarih verildi. Gram altının 1050 TL olacağı tarih belli oldu...



Altın fiyatları  geçtiğimiz haftalarda enflasyon rakamlarının beklenilenden fazla gelmesi ile yükselişe geçerken ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasındna itibaren yerle bir oldu.

 Altın fiyatlarındaki hızlı düşüş devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Uzman isim altın gram altının 1050 TL olacağı zamanı açıkladı ve yatırımcıları uyardı.

Altın fiyatlarınıdaki bu düşüşleri, fırsat olarak bilen yatırımcıların alım için son zamanları olduğunun vurgusu yapılırken altın fiyatlarının yükselişe geçeceği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön