26 / 04 / 2024

Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Şimdi kesesini dolduran yarın çok gelecek

Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Şimdi kesesini dolduran yarın çok gelecek

Gram altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatlarında yeniden hareketlenme olmasının ardından analistlerden önemli açıklamalar geldi.



ANALİSTLER YIL SONU İÇİN ISRARLI

Analistler gram altının yıl sonunda 1100 TL ile 1200 TL bandına gelmesi konusunda ısrarlı olduklarını dile getiriyor. Yani analistler tarafından yapılan tahminlere göre gram altına şimdi yatırım yapanların ileride yüzü çok gülecek. 

İSLAM MEMİŞ DE BENZER DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş de gram altına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Altın alıp satacaklar için tarih belli oldu! Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolarla ilgili yeni analizlerde bulundu. Memiş, gram altında test edilecek seviyeleri açıkladı.

Memiş, “Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum. Doların karşısındaki diğer enstrümanlar daha avantajlı. Euro doların altında kaldı. Euro dolara karşı ucuz kalmaya devam diyor. Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Dolardan uzak durmakta fayda var” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön