26 / 04 / 2024

Grand View Yaşam Konutları 2. Etap'ta 93 bin TL'ye!

Grand View Yaşam Konutları 2. Etap'ta 93 bin TL'ye!

Firma: AÜ Mimarlık

Proje: Grand View Yaşam Konutları

AÜ Mimarlık tarafından Erdek’te inşa edilen Grand View Konutları projesinde ikinci etapta daire satışları devam ediyor. Projede ev fiyatları 93 bin liradan başlıyor



AÜ Mimarlık tarafından Erdek’te inşa edilen Grand View konutları projesinde Erdek Belediyesi tarafından parselizasyonu yapılan ve Belediye destek katkıları ile projelendirilen Grand View 2. Etap daire satışları devam ediyor. Grand View projesinde daire fiyatları 93 bin liradan başlıyor.


Erdek’in Denenize hâkim yükseklikte şehir merkezine yakın zeytin ağaçları arasında, muhteşem deniz ve doğa manzarası ile eşsiz bir konumda inşaatı devam eden Grand View konut projesi toplamda 11 bin 877 metrekarelik bir alanda yükseliyor. İki etap halinde teslim edilmesi planlanan proje, 8 blok ve 176 daireden oluşuyor. Proje 96 ve 100 metrekare 2+1 dairelerin yanı sıra 179 metrekare 3+2 iki katlı dubleks dairelerden oluşuyor.


Grand View projesinde konut fiyatları 2+1 dairelerde 93 bin lira ile 120 bin 100 lira arasında değişirken, 3+2 çatı dubleksi dairelerin fiyatları ise 134 bin liradan başlıyor, 148 bin liraya kadar yükseliyor.


Grand View Projesinin diğer yazlık bölgelere göre kıyaslandığında ulaşımı çok kolay ve daha ekonomik, olduğu görülen projenin inşaatında ve konutlarda kullanılan birinci sınıf malzemede alıcıların dikkatini çekiyor. Plaj bölgesi olan sahil şeridine yürüme mesafesi ile 10 dakikalık uzaklıkta yer alan Grand View projesi bölgeye değer katan yatırımların başında geliyor.

 

Grand View Yaşam Konutları konumu itibari ile müthiş bir doğa ve deniz manzarasına hâkim. Grand View projesi mavi Marmara Denizi’nin Erdek yarım Adası’nda, deniz otobüsü ile İstanbul’a iki saat on beş dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Mavi bayrak denizi ve dağ havası, yemyeşil zeytin ağaçları ile kaplı tepenin yamacında, denize hâkim sakin ortamıyla sizlere yorgunluğunuzu atmanız ve düşündüklerinizi yapmanız için gerekli imkânları sunmaktadır.


Grand View projesi yazlık ve  kışlık olarak kullanılabilecek şekilde teşrifi edildi doğa içerisinde dileyenin 365 gün kulanımına sunulacak şekilde projelendirilen konut ve sosyal alanları tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu gibi sosyal donatılarda sakinlerin diledikleri gibi vakit geçirecekleri şekilde tasarlandı.


0266 835 36 36


http://www.aumimarlikas.com


projeye sor



Geri Dön