24 / 04 / 2024

Graniser, ahşap dokusunu banyolara taşıyor!

Graniser, ahşap dokusunu banyolara taşıyor!

Graniser, banyolarında farklılığı arayanlara yepyeni bir seri sunuyor. Ahşabın doğallığını, seramiğin dayanıklılığı ile buluşturan Lancaster serisi, görenleri kendisine hayran bıraktırıyor. Graniser, ahşap dokusunu banyolara taşıyor...



Graniser,  banyolarında farklılığı arayanlara yepyeni bir seri sunuyor. Ahşabın doğallığını, seramiğin dayanıklılığı ile buluşturan Lancaster serisi, görenleri kendisine hayran bıraktırıyor.


Graniser, doğanın en güzel dokularını taşıyan, mekanlara ayrı hava katan, eskitilmiş ahşap görünümlü Lancaster serisi ile mekanlara değer katmaya devam ediyor. Graniser tüketicilere yeni sunduğu serisi Lancaster ile banyolarda modern ve estetik bir görünüm yaratırken aynı zamanda sıcaklık hissi duyumsatıyor.


14,5x89 cm boyutunda dayanıklılığı ahşabın asaletiyle bütünleştiren seri, ister yatay ister dikey olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.



Graniser Seramik Hakkında:  Seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasında yer alan Graniser, Akhisar/Manisa’da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip, 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. 

1999 yılında kurulan Graniser, geldiği noktada 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. 



Geri Dön