28 / 03 / 2024

graniser ürünleri

graniser ürünleri

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, bu yıl en trend ve en yeni ürünlerini UNICERA Fuarı’ nda sergiliyor.

Graniser İtalya'da sektör profesyonelleri ile buluştu!

Graniser İtalya'da sektör profesyonelleri ile buluştu. Fuarda mevcut ürünleri dışında 2015 koleksiyonuna ait 26 yeni serisinin tanıtımını da yapan Graniser, tasarımları ile sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu.

Graniser yeni ürünlerini bayilerine tanıttı!

Graniser yeni ürünlerini bayilerine tanıttı. Modern çizgisi ve de kaliteli üretimi ile seramikte trendleri belirleyen Graniser, bayilerini Akhisar’da bulunan fabrika showroomunda ağırlayarak 2015 ürünlerini tanıttı.

Graniser İtalya'da sektör profesyonelleri ile buluşuyor!

Graniser, 22-26 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da Cersaie’ye katılıyor. Fuarda mevcut ürünleri dışında 2015 koleksiyonuna ait 26 yeni serisinin tanıtımını da yapacak olan Graniser, tasarımları ile sektör profesyonellerini etkisi altına almayı amaçlıyor.

Graniser, ahşap dokusunu banyolara taşıyor!

Graniser, banyolarında farklılığı arayanlara yepyeni bir seri sunuyor. Ahşabın doğallığını, seramiğin dayanıklılığı ile buluşturan Lancaster serisi, görenleri kendisine hayran bıraktırıyor. Graniser, ahşap dokusunu banyolara taşıyor...

Graniser Cersaie Fuarı’na katıldı!

Türkiye seramik pazarında yenilikleri, modernliği ve eşsiz tasarımları tüketicileriyle buluşturan Graniser, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve serileriyle, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.

Graniser Slate Valley serisini tanıttı!

Graniser, uçsuz bucaksız vadilerde yılların yorumu ile hayat bulan kayaları, kendine özgü desen ve renkleriyle mekanlara taşıyor. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen Slate Valley serisi doğal taş görünümü ile dikkat çekiyor...

Graniser yaklaşık 400 adet yeni ürün piyasaya sundu!

Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, 2009-2013 yılları arasında yaklaşık 400 adet yeni ürün piyasaya sunduklarını ve ürün geliştirme ile sunma hızlarının önceki yıllara göre asgari %150 artmış durumda olduğunu belirtti...

Graniser yeni ürünü Ceramica Empoli'yi tanıttı!

Akdeniz’in geleneksel tasarımları, modern üretim teknikleri ile CERAMICA EMPOLI’de yeniden hayat buluyor. Zevkli tasarımlar ve etkileyici detaylar tekrar gün ışığına çıkıyor...

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nail Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Battalgazi Sokak'ta kuruldu.

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

graniser ürünleri Haberi

graniser ürünleri

27. UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı her yıl olduğu gibi 24-28 Şubat tarihleri arasında sektörün en iyi oyuncularını ağırlıyor. Bu yıl da fuara katılacak olan seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, standında mevcut ürünleri dışında doğaltaş, mermer, metalik ve ahşap görünümlü 24 yeni tasarımlarını sergileyecek ve 2015 trendleri hakkında katılımcıları bilgilendirecek. 


Digital baskı teknolojisi ile her zevke ve ihtiyaca cevap veren Graniser Seramik, 25x50 ebadından başlayıp 80x80 ebadına kadar farklı ebatlardaki ürünlerini Hol:2 217 numaralı standında ziyaretçilerle...