20 / 04 / 2024

Greenist konutları tüm dairelerin beyaz eşyaları için Siemens’le el sıkıştı!

Greenist konutları tüm dairelerin beyaz eşyaları için Siemens’le el sıkıştı!

Haziran 2014’ de teslimatına başlanacak, İstanbul Bahçelievler’ deki Greenist konutları tüm dairelerin beyaz eşyaları için Siemens ile el sıkıştı. Projede; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor...



İstanbul’un göbeğinde dört mevsim tatil vadeden Greenist konutları, öncü  beyaz eşya markası Siemens’le anlaştı.  Greenist mutfaklarına Siemens ankastre fırın, cam seramik ocak, yarı ankastre bulaşık makinesi, duvar tipi davlumbaz, paslanmaz çelik mikrodalga fırın, banyolarına tam kurutmalı çamaşır makinesi ve hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi yerleştirildi. Her yaşam alanının kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunan; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 dairelerde kullanılacak yenilikçi ve teknolojik Siemens marka beyaz eşyaların da yerleşmesinin ardından  Greenist’te yaşam taşınıldığı gün tüm konforuyla başlayacak. 

“Greenist’te önceliğimiz hayatı kolaylaştırmak”

Greenist’te önceliğin hayatı kolaylaştırmak olduğunu hatırlatan Saray Holding Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Greenist’te hayatın taşınıldığı gün eksiksiz başlayabilmesi için komşularımıza anahtar teslim yaşam sunmayı hedefledik. Siemens bu alanda sunduğu pratik, enerji tasarruflu ve şık çözüm önerileriyle Greenist’te hayatı kolaylaştırmamıza büyük yardımcı oldu” dedi. 

Greenist konutlarının iç konforunun yanı sıra oda sayısı kadar otopark alanı imkanı ve çocuk güvenliğini en ön sıraya koyan servis bekleme alanları da projenin fark yaratanları arasında.           



Geri Dön