29 / 03 / 2024

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Firma: Saray Grup

Proje: Greenist Teras

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.



Saray Grup’un, Greenist’ten sonraki ikinci konut projesi olan Greenist Teras, Atatürk Havaalanı, E-5 ve TEM otoyolu ile Ataköy-İkitelli metro istasyonuna yakın mesafede yükseliyor.

Yaşamın 2019 yılı ilk çeyreğinde başlaması planlanan Greenist Teras projesinde ön satışlar başlıyor, çok özel fırsatlarla satışa sunulan projeden ev sahibi olmak isteyenler 31 Mayıs 2018 tarihine kadar yararlanabilecek.

Saray Grup’un 48 dairelik butik projesi Greenist Teras’ta, 120 metrekarelik 2+1 ve 160 metrekarelik 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.  Tek blok olarak tasarlanan projenin alt katı ise alışveriş keyfi sağlayacak mağazalara teslim edilecek.  

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı, Greenist TERAS’ı şöyle anlattı: “Kalabalık bir şehirde, yoğun bir tempo ile hayatlarımızı sürdürüyoruz. Herkesin hayali sabah evinde taze ve doğal ürünlerle kahvaltı yaparak güne başlamak, temiz havayı içine çekebilmek ve ailesiyle vakit geçirebileceği keyifli bir sosyal alana sahip olmak. İlk projemiz Greenist’i bu ihtiyacın bir ürünü olarak hayata geçirdik. Greenist çok sevildi ve ilgi gördü, projenin tamama yakını şimdiden doldu. Aynı ihtiyaçlara farklı bir yanıt olarak sunduğumuz butik projemiz Greenist TERAS için de ön satışlarımıza başlıyoruz, bu projemizin de benzer şekilde yoğun ilgi göreceğine olan inancım tam.” İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Güneşli bölgesindeki en işlek cadde üzerinde yer alan Greenist TERAS, özel konumuyla dikkat çekiyor. Atatürk Havaalanına 6,5 km., E-5 otoyoluna 6 km, TEM otoyoluna ise sadece 5,5 km. mesafede yer alan proje, 2019 yılında yapımı tamamlanması beklenen Ataköy-İkitelli Mimar Sinan Metro İstasyonu’na ise sadece 700 metre mesafede yer alıyor.

Web: www.greenist.com.tr


projeye sor



Geri Dön