28 / 03 / 2024

Greenist'te yeni evlenenlere özel indirim!

Greenist'te yeni evlenenlere özel indirim!

Güneşli'de yaşamın başladığı Greenist konutlarında, 23 Nisan-03 Mayıs tarihleri arasından evlenen çiftlere özel yüzde 10 indirim kampanyası var. Projede daire fiyatları 357 bin TL'den başlıyor.



Güneşli'de yaşamın başladığı Greenist konutlarında, 23 Nisan-03 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim kampanyası var. Düğün sezonunun iyice yaklaştığı bugünlerde, Greenist evlenecek çiftleri "evlendiriyor. 2+1 dairelere yönelik düzenlenen kampanyada 23 Nisan -03 Mayıs tarihleri arasında yüzde 10 oranında indirim uygulaması var. 


Her dairenin mutlaka bir açık alanının olduğu, oda sayısı kadar otoparkın yer aldığı ve gerek açık gerek kapalı sosyal tesisleriyle dört mevsim tatil vadeden Greenist konutları, peyzaj mimarisiyle de bölgenin en yeşil projesi. 


Evlilik listelerinin ilk ve en zorlayıcı maddesinin kuşkusuz "ev" olduğuna dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici "Günümüzde, bütçeye uygun ev bulunamadığı için bu özel karan aylarca, yıllarca erteleyen çiftler var maalesef. Bizler de evlenmeye karar veren çiftlerin "ev"lenmesine katkıda bulunalım istedik. Yeni evli çiftler için ideal olan 2+1 dairelerimiz, gerek 115 metrekare ile 156 metrekare aralığında değişen büyüklükleri ve ferah kullanım alanlan, gerekse dünya markalarından oluşan ve evle birlikte teslim edilen beyaz eşyalarıyla hayati kolaylaşıyor" dedi. 


2+1 dairelerin çoğunluğunun 30 ile 90 metrekare büyüklüğünde terasları olduğunu ve çamaşır odasıyla evdeki tüm dağınıklığın ortadan kalktığını da sözlerine ekleyen Dikici "Dubleks daire arzu edenler için, bölgedeki tek dubleks 2+1 alternatifinin de bizde olduğunu belirtmek isteriz" ifadelerini kullandı. 


Greenist konutlarında daire fiyatları 357 bin TL ile 1 milyon 189 bin TL arasında değişiyor. 



Vahdet Gazetesi





Geri Dön