29 / 03 / 2024

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.



Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı üstlendi. Doğadan aldığını doğaya geri vermeyi hedefleyen Greenox’un tüm iletişim ve pazarlama süreçlerindeki çözüm ortağı Olmadık İletişim Ajansı olacak. İstanbul’da hızla devam eden kentsel dönüşüme yeşil bir yaklaşım getiren 4. Levent’teki Greenox tamamlandığında; 900 ağaçla kaplı dış cephesi ve 25.500 bitkinin dikileceği Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey ormanı unvanına sahip olacak.


Olmadık İletişim Ajansı

olmadik.com

Olmadık İletişim Ajansı, 6 kişilik çekirdek kadrosunun yanı sıra, iş ağında yer alan yaklaşık 100 profesyonelle, iletişimin her alanında faaliyet gösteriyor. Çalışmalarını İstanbul Balat’taki atölyesinde sürdüren ajans, iletişim sektöründe 20 yıla varan bir deneyimi, farklı kurumların hizmetine sunuyor. SAP’nin en büyük uluslararası iş ortaklarından itelligence, ofis mobilyasında 60 yıllık birikime sahip Ersa, felaket kurtarma ve iş sürekliliği çözümlerinde uzmanlaşan Clonera Bilişim, Türkiye’nin en büyük kırtasiye e-ticaret platformlarından 49.com.tr ve son dönemin dikkat çeken girişimlerinden Kolay İK'nın iletişim süreçlerini yönetiyor. Son olarak dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey ormanı Greenox ile çalışmaya başlayan Olmadık İletişim Ajansı; Eczacıbaşı VitrA, Treo Teknoloji, Koç Üniversitesi'nin Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS gibi kurumlarla proje bazlı çalışıyor. 


Geri Dön