28 / 03 / 2024

GROHE Euphoria Cube serisi ile kare tasarımı sunuyor!

 GROHE Euphoria Cube serisi ile kare tasarımı sunuyor!

GROHE, çok farklı müşteri tercihlerine yönelik banyo deneyimini geliştirmek için yaratılan ilgi çekici minimalist tasarımlı Euphoria Cube ve Euphoria Cube+ serilerini pazara sunuyor.




Euphoria Cube serisindeki yüksek kaliteli reçineden yapılma duşlar yine tam kare tasarımıyla en saf sadeliğin temsilcisi Eurocube batarya serisini mükemmel şekilde tamamlıyor. Daha özel seçenekler peşinde koşanlar ise Euphoria Cube+ duşlarının metalik dokusunu ilk görüşte beğenecekler. Bir sabit set, bir el duşu ve buna uygun bir duvar askısı bulunan bu duşlar keskin hatlı Allure Brilliant bataryalarıyla da ideal uyum sağlıyor. 


Su kullanımında fonksiyonel mükemmelliğin yanı sıra yenilikçi tasarıma, ileri teknolojilere ve en yüksek kalite düzeyine odaklanan GROHE’nin bütün duşlarında suyu duş başlığının her bir çıkış ucundan eşit şekilde püskürterek mükemmel su dağılımı sağlayan GROHE DreamSpray® teknolojisi bulunur. Duşun dış yüzey sıcaklığının seçilen su sıcaklığını aşmamasını sağlayan GROHE CoolTouch® teknolojisi de yanık riskini önleyerek güvenli kullanım rahatlığı sağlıyor. Duş keyfinden ödün vermeden su tüketimini azaltmak ise GROHE EcoJoy® teknolojisinin özünü oluşturuyor. Krom yüzeylerin parlaklığının yıllar boyu korunmasını ise GROHE StarLight® teknolojisi sağlıyor. Kare tasarım ve hassas fonksiyonlar için GROHE Euphoria Cube her açıdan akıllı bir karar.


Geri Dön