26 / 04 / 2024

GROHE Live!Center semineri 29 Mart'ta!

GROHE Live!Center semineri 29 Mart'ta!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak.



Dört etkinlikten oluşan seminerler dizisinde 20 mimar işlerini anlatacak ve seminerlerin görüntüleri 10 dakikalık videolarla sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.


Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak. # Dünya Su Günü’nün hemen ertesinde yapılacak etkinlikte, suyun baskın bir mimariöğe olarak kullanıldığı, suyun etrafında şekillenen güncel projeler izleyicilere aktarılacak.


Sıhhi tesisat sektöründe kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliği öne çıkaran ürünleriyle mimarlara geniş seçenekler sunan GROHE ile, mimarlığın Türkiye'de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi’nin gerçekleştireceği seminerler dizisine 20 mimar katılacak.


GROHE İstanbul Live!Center’da gerçekleştirilecek 4 ayrı etkinlik olarak düzenlenen seminerler dizisinin her birinde mimarlar önce Live!Center’da sergilenen GROHE ürünleri hakkında bilgilendirilecek ardından 5 mimar gerçekleştirdirdikleri işleri 10 dakikalık bir sunumda özetleyecekler. Mimarların anlattıkları işler filme alınarak GROHE ve Arkitera’nın sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.


29 Mart’ta Grohe Live!Center’da yapılacak ilk etkinliğe konuşmacı olarak katılacak mimarlar ve projeleri şu şekilde:


Gökhan Avcıoğlu (Global Architectural Development) Nikki Beach Torba

Cafer Bozkurt (Cafer Bozkurt Mimarlık) Kılıç Ali Paşa Hamamı

Abdurrahman Çekim (Baraka Mimarlık) Maxx Royal Kemer Resort ve Spa

Bünyamin Derman (DBArchitects) V.K.V. Koç Özel Lisesi Havuz

Mehpare Evrenol (Evrenol Architects) Antepia


,


Geri Dön