25 / 04 / 2024

GROHE mutfaklarda farklılık yaratıyor!

GROHE mutfaklarda farklılık yaratıyor!

GROHE eviye bataryaları, mutfaklarda sadece tasarımları ile değil, teknolojileri ve performans değerleri ile de farklılık yaratıyor



GROHE eviye bataryaları, mutfaklarda sadece tasarımları ile değil, teknolojileri ve performans değerleri ile de farklılık yaratıyor.

GROHE eviye bataryaları, modernden klasiğe farklı çizgilere sahip mutfaklar için birçok seçenek sunuyor. Ürünler yüksek kalitede, ekonomik ve estetik bir şekilde akışını sağlayarak kullanıcılarına benzersiz bir deneyim yaşatıyor.
Döner borulu, döner gövdeli, duvardan ve spiralli eviye bataryalarının hareket özgürlüğü mutfaklarda performansı artırıyor. Tek veya iki akışlı el duşuna sahip spiralli eviye bataryaları geniş tezgah alanlanlarında fonksiyonelliği artırmak için ideal bir seçenek olarak sunuluyor.

Krom kaplama ve paslanmaz çelik alternatifi bulunan armatürler, GROHEStarLight® ve GROHE SilkMove® teknolojileri sayesinde ilk günkü parlaklık ve performans özelliklerini koruyor. Teknoloji ile tasarımın birlikteliğinden doğan performans, mutfaklarda yıllarca sağlıklı ve güvenli bir kullanım garanti ediyor.

Geri Dön