19 / 04 / 2024

Grohe Tempesta Next Generation ile ekonomik çözüm!

Grohe Tempesta Next Generation ile ekonomik çözüm!

Grohe'nin yenilenen Tempesta duş başlıkları, modern görünümü, yenilikçi teknolojisi ve daha esnek yapısı ile yeni jenenerasyon banyoların ihtiyaçlarına yanıt veriyor



Tempesta Next Generationın Cosmopolitan, Contemporary ve Authentic koleksiyonlarının çizgilerine uygun olarak tasarımları farklılaşırken; tasarruf sağlayan özellikleri ile küçük banyolardan geniş aile banyolarına ekonomik çözümler sunuyor.

100mm çapa sahip Tempesta Next Generation duş başlıklarında dört farklı su akışı bulunuyor. Yağmur akışı sağlayan orijinal Rain akışına, yenilikçi özelliği ile RainO2  akışı da ekleniyor. Suyun oksijen molekülleri ile vücuda teması masaj etkisi yaratarak daha konforlu bir banyo keyfi sağlanıyor. Duş başlıklarında ayrıca Masaj ve Jet su akış seçenekleri de bulunuyor.

Su tasarrufu konusuna önemle eğilen GROHEnin GROHE EcoJoy özelliği sayesinde su akışı, iki fonksiyonlu modellerde dakikada 5.8 lt, üç ve dört fonksiyonlu modellerde dakikada 9.4lt ile sınırlandırılabiliyor. Bütün duş başlıklarında olduğu gibi Tempestanın yeni modellerinde de SpeedClean özelliği ile su akış noktaları kolaylıkla temizleniyor ve GROHE StarLight® krom kaplaması ile kusursuz parlaklık sağlanıyor.

Grohe'nin yeni Tempesta duş başlıkları ve el duşları ile konforun tadını çıkarırken tasarruf yapmanın da keyfini süreceksiniz.

GROHE Türkiye

Tel: 0(212) 328 00 93

www.grohe.com.tr

[email protected]


Geri Dön