19 / 03 / 2024

GS'nin Riva projesine gizemli talip!

GS'nin Riva projesine gizemli talip!

GS'nin Riva arazisine gizemli bir talip çıktı. Tobias Jered Levey’in başkanlığında GS Land Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Ticaret AŞ kuruldu



Aslen Amerikalı olan ve İsviçre’de ikamet eden Tobias Jered Levey’in yönetim kurulu başkanlığında  kurulan GS Land Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Ticaret AŞ, 13 Ağustos 2010 tarihinde yapılan şirket kuruluş sözleşmesi ve İTO kaydı ile inşaat ve gayrimenkul yatırımlarına ilk adımını attı.
50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin yüzde 49 .99’una yönetim kurulu başkanı Tobias Jered Levey sahip olurken başkan yardımcılığını Raphael H.Levey üstlendi. Yönetim kurulu Amerikalı, Frasız ve İngiliz uyruklu şahıslardan oluşan şirkette Jıllien Anthony Roger Gaer, Polly Amanda Gaer ve Elie Haddad yönetim kurulu üyeliklerini dolduruyor.
Maslak Mahallesi Bilim Sokak Sun Plaza K13 adresinde kurulan şirket ticari faaliyet olarak gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık edebilecek. Her türlü arsa, bina, depo ve benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit değerlerin satın alınması kiralanması ticaretinin yapılması yetkisine sahip olan şirket, ana sözleşmesinde yer alan diğer ticari faaliyetleri gerçekleştirebilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön