29 / 03 / 2024

Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları!

Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Sofa Cadde Üstü

Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları projesinde 28 adet dükkan ve 120 adet teraslı konut yer alıyor. Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir projesinde teslimler 2014 Aralık'ta...




Sofa Cadde Üstü Konutları  Gül İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Gül İnşaat  Sofa Cadde Üstü  Konutları projesini Gül İnşaat ile Başakşehir Belediyesi ortak olarak hayata geçiriyor. Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları'nda ticari birimler de yer alıyor.


Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları 120 teraslı konut ve 28 adet ticari birimden meydana geliyor. Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları satış ofisi ile 0212 669 99 90 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları projesinde bulunan tüm ticari birimler cadde üzerinde yer almakla beraber düzayak giriş olarak tasarlandı. Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları'nda dükkanlar 102 metrekareden başlayarak değişen büyüklüklere sahip.


Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları projesinde 1+1 daire tiplerinden 4+1 daire tiplerine kadar konut seçenekleri sunuluyor. Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak belirtiliyor.


Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları nerede?

Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları adres : Bahçeşehir 2.kısım Avni Akyol Bulvarı 


Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları ulaşım


Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları!


Gül İnşaat Sofa Cadde Üstü Konutları iletişim

Telefon:   0212 669 99 90

Web adresi: www.sofabahcesehir.com


projeye sor



Geri Dön