25 / 04 / 2024

Gül İnşaat'tan Ataköy'e süits, Bayrampaşa'ya rezidans!

Gül İnşaat'tan Ataköy'e süits, Bayrampaşa'ya rezidans!

Gül İnşaat, Ataköy 6.-7.-8. kısımda yer alan arazi üzerine Ataköy Suits adında 24 dairelik butik bir projeye başlayacak. Firma, Bayrampaşa'da ise E-5 ve E-6'nın kesişme nokrasında otel ve rezidans imarlı arsa üzerinde 18 katlı bir bina yapacak



 

Gül İnşaat, iki yeni proje hazırlığında. şžirket, Ataköy'de 24 dairelik lüks konut inşaatına başladı. Bayrampaşa'da ise otel ya da rezidans yapacak. 1980'den bu yana 15 binden fazla konutu, 6 alışveriş merkezini tamamlayan Gül İnşaat, devam ettiği 3 bin konut inşaatına iki yeni proje daha ekleyecek. Gül İnşaat, Ataköy 6.-7.-8. kısımda yer alan arazi üzerine Ataköy Suits adında 24 dairelik butik bir projeye başlayacak. Bayrampaşa'da ise E-5 ve E-6'nın kesişme nokrasında otel ve rezidans imarlı arsa üzerinde 18 katlı bir bina yapacak olan Gül İnşaat, bu projeyi 80 daire ve 25 cadde mağazası olarak projelendirdi. Gül İnşaat, otel zincirlerinden gelen talepler doğrultusunda projeyi otele dönüştürmeyi de planları arasında tutuyor.

Ataköy'e butik lüks konut

Sabah'ın sorularını yanıtlayan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı çetin Gül, Ataköy'ün merkezinde Ataköy 6.,7. ve 8. kısım olarak adlandırılan bölgede 24 dairelik butik bir konut projesine başladıklarını ve bu ay içinde daireleri satışa sunacaklarını açıkladı. Gül, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde, Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nin arkasındaki 8 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek projenin ismini Ataköy Suits olarak belirlediklerini söyledi. Projenin 3 bloktan oluşacağını ve her blokta 256'şar metrekarelik 8 dairenin yer alacağı bilgisini veren Gül, ayrıca projede cadde mağazalarının da yer alacağını belirtti. Gül, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitnes merkezi, Türk hamamı, sauna ve akıllı ev teknoji sistemlerine sahip olacak projede, daire metrekare fiyatlarının 4 bin ile 5 bin euro arasında olacağını kaydetti. Projedeki 15 ila 150 metrekare arasında değişen cadde mağazalarının metrekare satış fiyatı ise 13 bin ila 15 bin euro arasında değişiyor.

Bayrampaşa'ya otel&rezidans

çetin Gül, Bayrampaşa'da, E5 ile E- 6'nin kesişme noktasında bölgede simge olacak bir proje geliştirdi. Gül, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın anıt mezarının karşı çaprazında yer alan 7 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirecekleri 17 katlı projeyi, rezidans olarak projelendirdiklerini, ancak, ulusal ve uluslararası otel zincirlerinden projeyi otel olarak kiralamak için talepler geldiğini kaydetti. Projenin rezidans olması durumunda, 80 daire ve 25 cadde mağazasından oluşacağı bilgisini veren Gül, 'Bayrampaşadaki arazi aynı zamanda otel imarına da sahip. Projeyi otel olarak yaptığımızda 230 oda, 2 bin metrekare balo salonu ve cadde mağazaları olacak. Proje 1'inci kattan itibaren deniz manzarasına hakim' dedi. İstanbul'da şehir oteli açığı bulunduğuna değinen Gül, 'Ulusal ve uluslararası otel zincirlerinden projeyi otel olarak kiralamak için talepler geliyor. Mevcut ve gelecek talepleri de değerlendirerek rezidans ya da otel yapmaya karar vereceğiz' diye konuştu.

SABAH

 


Geri Dön