26 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri!

Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Dairelerin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri kapsamında sıfır faizle 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Proje, toplam 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...



İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilen Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, 564 adet konut ve 60 adet ticari birimden oluşuyor. 


Gül Park Yaşam projesi;  fitness center, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, basketbol ve voleybol sahaları, kids club, oyun odası, hamam ve otopark gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


Gül Yapı projesi olarak hayata geçirilen Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Proje, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. 


Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri!


Teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Gülpark Yaşam projesi, 35 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri!


Gül Park Yaşam Esenyurt ödemeleri dahilinde vade farksız 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Esenyurt  Gül Park Yaşam  Evleri iletişim bilgileri:

Tel : 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön