24 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam Esenyurt güncel fiyat listesi!

Gül Park Yaşam Esenyurt güncel fiyat listesi!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Gül Park Yaşam projesinde banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Stüdyo daire satışlarının sona erdiği projede 564 tane daire bulunuyor. İşte Gül Park Yaşam Esenyurt güncel fiyat listesi...



Gül Park Yaşam Esenyurt güncel fiyat listesi bilgisini vermeden önce projeden bahsedelim. 564 adet daire ve 60 adet ticari birimin yer aldığı projede satışlar devam ediyor.


Gül Yapı imzası ile yükselen  Gül Park Yaşam  projesi Esenyurt'ta yükseliyor. Proje metrobüse 5 dakika, Tem'e 1 dakika, hastaneye 5 dakika, okula 1 dakika ve AVM'ye 1 dakika mesafede yükseliyor. 


60 ay vade farksız taksitle ödemlerin yapılabildiği Gül Park Yaşam Evleri'nde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan daire bedeli için ödemeler 1 yıl sonra başlanıyor. 


Gül Park Yaşam Esenyurt'ta sauna, kids club, hamam, basketbol ve voleybol sahaları, açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness center, oyun odası, otopark gibi alanlara yer veriliyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri'nde stüdyo daire satışları sona erdi. 


Gül Park Yaşam Esenyurt güncel fiyat listesi

1 oda 1 salon daire fiyatları 205 bin TL

2 oda 1 salon daire fiyatları 280 bin TL

3 oda 1 salon daire fiyatları 465 bin TL


Gül park Yaşam nerede?

Adres: Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt /  İstanbul  / Türkiye


Gül Park Yaşam iletişim

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön