23 / 04 / 2024

Gül Yapı'dan dört büyük proje!

Gül Yapı'dan dört büyük proje!

Gül Yapı dört büyük projeyi hayata geçiriyor



1- Skyport Residence
56 bin metrekare kullanım alam üzerine 34 katlı ve 120 metre yüksekliğinde inşa edilen Skyport Residence, Beylikdüzü'nün en yüksek yapılarından. 12 farklı tipte stüdyo, 1+1, 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede, daire büyüklükleri 50 ile 128 metrekare arasında değişen toplam 162 konut yer alıyor.

İşadamlarının Yeni Tercihi Skyport Residence...

Gül Yapı İstanbul'un ticaret merkezlerinden Beylikdüzü'nde, eşi benzeri bulunmayan bir projeye imza atıyor. Yeni iş dünyasımn kalbi olacak Skyport, bulunduğu lokasyon açısından bir çok faydayı beraberinde sunuyor. E5'e sıfır konumda ve Tem bağlantı yoluna 500 metre uzaklıkta yer alan Skyport Residence, Atatürk Havalimanı'na 15 dakikalık mesafesi ile sık seyahat eden işadamlarının hayatını kolaylaştıracak bir tercih olacak!

Residence hizmetleri ile sağlanan kolaylık ve konfor lüks home-of fice seçenekleri ile buluşuyor.

Skyport Residence, daire seçeneklerinin yanı sıra seçkin markaların yer alacağı farklı boyutlarda dışa dönük mağazaları, dünya mutfaklarının tadlarını sunan restoran ve kafeleri, panoramik manzaralı Zirve Restoran ve eğlence seçeneklerinin renklendirdiği alışveriş alanları ile alışkanlıklarınızı değiştirecek, yeni yaşam merkeziniz olacak.

2- Loca İstanbul
Eşsiz Teraslarıyla Bahçeşehir'in Gözdesi Oldu!
Tarihin seçkin ve elit zümrelerini buluşturan, ayrıcalıklı konumlarını  simgeleyen "Loca" kavramı, yüzyılımızın modern yüzü ile yaşam tarzınıza ayrıcalık katmak için tasarlandı.

Proje kapsamında alternatif seçeneklerden oluşan ve her metrekaresi titiz bir tasarım anlayışının ürünü olan 145 daire ve 29 home-office seçeneği,doğal manzaraya hakim konumu, merkezi lokasyonu ile huzur dolu bir başlangıç sunuyor. Bir yaşam alanında tüm detayları yakalayan ve "loca" kavramını günümüzün modern mimari anlayışına taşıyan bu eşsiz projede yer alan, tüm daire, home-office ve mağazalar Ekim 2010'da teslim. Artık kendinize vakit ayırmak, şımartmak o kadar kolay ki... İstanbul Loca'da dilerseniz spor ile yaşam enerjinizi yenileyin, dilerseniz SPA merkezinde ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirin. Projede yer alan sosyal alanlar: Sosyal Tesis - Açık Yüzme Havuzu - Kapalı Yüzme Havuzu - Tenis Kortu - SPA Merkezi - Fitness - Sauna - Türk Hamamı - Masaj. Ayrıca konut erişimli kapalı otoparkı ve güvenliğinizi 24 saat koruma altına alan özel güvenlik sistemleri ile hayatınız daha da kolaylaşacak.

Dükkanlar tamamlandı!
İstanbul Loca'nın tamamlanan ve satışa hazır 88 mağazası, merkezi konumu ve mevcut potansiyeli ile Bahçeşehir'de kaçırılmaz bir yatırım imkanı sunuyor. Bir çoğunun kiralandığı kopmlekste hala hazır 25 mağaza bulunuyor.

3- Rose Marine
Denize sıfır bir hayatın içinde, muhteşem manzaranızın maviye hiç kapanmadığı, dört mevsim yeşilin tüm tonlarıyla süslenen evinizde sahip olduğunuz hayatın değerini bir kez daha anlayacaksınız. 200 metre kumsalı, 2 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, açık havada jakuzi ve hidromasaj havuzu, tenis kortları, futbol sahası, fitness center, Türk hamamı, sauna ile Rose Marine yaşamınıza yeni ve zinde bir soluk katacak. Yeni yaşamınızda yüzünüzü güldürecek kalan son bir kaç daire sizleri bekliyor...

Sadece havuzlu bir site değil, tüm ihtiyaçlarınızın ve yaşamınıza anlam katan tüm detayların konforunuz ve huzurunuz için bir araya geldiği, deniziyle, güneşiyle, plajıyla, spor ve sosyal alanlarıyla 5 yıldızlı  size özel bir dünya!

İstanbul'da çocuk olmak...

İstanbul'da çocuk olmak, çocukluğunu doyasıya yaşamak... Neden sizin çocuğunuz da yeşillerin içinde, kendilerine özel oyun parklannda yaşıtlarıyla doyasıya oynayan, Rose Marine'de doğanın içinde yetişen şanslı çocuklardan biri olmasın? Rose Marine'in güvenli ortamında, hemen yanı başınızdaki denizin yanı sıra, sadece çocuklarınız için düşünülen alanlar, çocuk yüzme havuzları ve kreş ile bırakın çocuğunuz çocuk olmanın keyfini doyasıya yaşasın. Size özel bir dünya!

4- Perla Vista Outlet Alışveriş Merkezi
Perla Vista Outlet Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı  markaların outlet mağazalan, lüks restoranlar, sinema salonları, SPA ve spor merkezleri ile ziyaretçilerini ağırlıyor. İstanbul'un yeni ve modern yüzünü yansıtan proje TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ve Bey kent Üniversitesi'nin yanı sıra, E-5 ve TEM bağlantı otoyolunun hemen yanında, Atatürk Havalimam'na 15 dakika mesafede yer alıyor.

Kullanım alanları maksimum tutulan, en yüksek teknolojik yenilikler ve modern dizayn anlayışı ile tasarlanan farklı  daire tiplerinin yanı  sıra, residence hizmetlerinin ayrıcalıkları  ile değer kazanan ofis seçenekleri de, Perla Vista Residence'ta sahiplerini bekliyor.


Geri Dön