23 / 04 / 2024

Gülaylar altın fırsat listesini açıkladı! Altın bileklik ve kolyelerde kampanya! Gülaylar 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın fırsat listesini açıkladı! Altın bileklik ve kolyelerde kampanya! Gülaylar 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar fırsat takılarını açıkladı. Altın bileklik ve kolyelerde büyük kampanyalar yapan Gülaylar fırsat ürünlerini tek tek sıraladı. Peki Gülaylar fırsat takıların fiyatları ne kadar? Gülaylar altın fırsat takı fiyatları kaç lira? İşte 5 Ekim 2022 altınbaş fırsat fiyat listesi...



Birbirinden farklı altın kolye ve bileklikler kampanyalı fiyata satışa sunuldu. Gülaylar 7 farklı çeşitte sunduğu fırsat listesindeki altın takılarının fiyatlarını açıkladı.  Altın kolye ve bileklik fiyatlarını merak edenler için fiyat listesi belli oldu.  Her tarza uygun tasarlanan bileklik ve kolyeler binlerce kadın tarafından merak edilip araştırılıyor.

Kadınların vazgeçilmeztakıları olan bileklik ve kolyeler, her zaman ve heryede en çok tercih edilen takıları arasında yer alıyor. İster günlük hayatta isterse ddavetlerde tercih ettikleri bileklik ve kolyeler kadınlar için vazgeçilmez oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön