20 / 04 / 2024

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakri Al Kasem tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bakri Al Kasem tarafından  kuruldu.


Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Yurt içi ve yurt dısında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiye haneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu,dogalgaz, boru,boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, is merkezleri ve diger tüm insaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Molla Gürani Mah.Uygar Sk. N.15/6 Fatih 


Geri Dön