20 / 04 / 2024

Gülnar Koru Evleri'nde yaşam başladı!

Gülnar Koru Evleri'nde yaşam başladı!

Merkezi ABD’de bulunan Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED programı kapsamındaki ‘Leed for Homes’ sertifikası, Türkiye’de ilk defa Deneyim İnşaat’ın 2013 yılında tamamladığı ‘’Gülnar Evleri” projesine verilmişti.



Ödüllü projelerine bir yenisini daha eklemek isteyen Deneyim İnşaat’ın yeni projesi “Gülnar Koru Evleri”, yine ‘LEED for Homes’ Sertifikası’na aday bir proje olarak Zekeriyaköy’de hayata geçiriliyor.

Zekeriyaköy’de butik bir site tasarımı ile 2014 Ağustos ayında yapımına başlanan Gülnar Koru Evleri projesinin LEED for Homes kapsamındaki tüm standartlara uygunluğu, tasarım ve imalat aşamalarından projenin tamamlanmasına kadar olan süreçte yurt dışından gelen uzmanlarca denetlenerek USGBC’ye raporlandı. 


Rüzgâr sesi, toprak ve gökyüzü ile komşu olabileceğiniz Gülnar Koru Evleri, İstanbul’un havası en temiz bölgelerinden Zekeriyaköy'de, bir korunun kıyısında konumlandı. Kasım sonu itibariyle yaşamın başladığı proje, kolay ulaşımı ve yeşillikler içindeki konumu ile öne çıkıyor ve site anlayışını tümüyle değiştiriyor. 183-340 metrekare arasında değişen ikiz ve müstakil villalardan oluşan Gülnar Koru Evleri, 133 m2-400 m2 arasında değişen villa bahçeleri, modern mimarisi ve konfor anlayışı ile fark yaratıyor. Ayrıca Üçüncü köprü, Üçüncü Havalimanı, Kanal İstanbul ve Zekeriyaköy tüneline yakın konumuyla yatırım değeri imkânı sunuyor.


www.gulnarkoruevleri.com

www.deneyiminsaat.com



Geri Dön