23 / 04 / 2024

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüş fiyatları son beş gün içerisinde en yüksek seviyelere ulaştı. Gümüşün gramı bugün 12,28 liradan işlem görürken ons fiyatı 26 dolara koşuyor. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için uzmanlardan şok açıklamalar geldi...



Gümüş fiyatları, Rusya Ukrayna arasındaki savaş, beklenenden daha yüksek olan ABD enflasyonu ve Çin’in koronavirüs salgını nedeni ile gümüşün onsu 25.66 dolardan işlem görüyor.

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

GÜMÜŞ FİYATI 26 DOLARA KOŞUYOR

Uzman gümüş yorumcusu ve analisti Christian Borjon Valencia, gümüş tahmini ve öngörülerini açıkladı. Uzmana göre; gümüşün günlük grafiği fiyatın yukarı yönlü bir eğilime sahip olduğunu gösteriyor.

25.66 dolardan işlem gören , ilk direnç alanı olan 25.75 doları kırdı. Şimdi bir sonraki hedefi olan 26 dolar ve ardından 26.12 dolara doğru yol kat etmeye hazır görünüyor. Uzmanın görüşüne göre fiyatta belirleyici bir yukarı yönlü kırılma, gümüşün daha da yükselmesini sağlayabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön