19 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları

2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları.



25 Ocak Perşembe gümüş perşembe gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş bugün kaç lira? soruları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları yeni güne yükselişle başladı. Gümüş için yükselişlerin devam edeceği söylenirken 9 yılın en yüksek seviyesine çıkması bekleniyor. . Gümüş piyasasında bir aylık getiri yüzde 4.01, üç aylık getiri ise yüzde 23.92 oldu.

Peki Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? Gümüş bugün kaç TL? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön